Gorris Vastgoed

Boudewijnlaan 28A
2220 Heist-op-den-Berg

T +32 (0)15 24 29 24

info@gorrisvastgoed.be

Openingsuren

Maandag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Donderdag 10:00u – 12:00
Vrijdag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Zaterdag Op afspraak

Telefonisch beschikbaar van 9u tot 21u, met uitzondering van dinsdag, dan werken wij achter gesloten deuren.

Ook buiten onze openingsuren bent u van harte welkom! Dit kan steeds op afspraak.

Prachtig nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer in het centrum van Putte

Rozenstraat 1.1 / 1.05,
2580 PUTTE
  • 1

  • 82.9 m2

€ 269.000
Ontdek het ultieme woongenot in het bruisende hart van Putte! Welkom bij dit prachtige nieuwbouwappartement dat alles biedt wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen. Perfect gelegen nabij het levendige centrum, omringd door winkels en eetgelegenheden, wacht dit appartement op u op de eerste verdieping van een modern appartementsgebouw.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een elegant apart toilet, met oog voor detail en esthetiek. De ware pracht van dit appartement wordt onthuld zodra u de woonkamer betreedt, naadloos verbonden met een open en volledig ingerichte keuken. Deze leefruimte vormt het kloppende hart van het appartement, doordrenkt met natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid. Via de woonkamer stapt u op het betoverende terras, waar u kunt genieten van ontspannende momenten en frisse lucht.

Eén prachtige slaapkamer biedt een oase van rust en sereniteit, zorgvuldig ontworpen om de perfecte nachtrust te garanderen. De badkamer straalt elegantie uit en is voorzien van hoogwaardige afwerkingen. Daarnaast voorziet een handige berging in al uw opslagcapaciteit, waardoor het appartement netjes en georganiseerd blijft.

Uw comfort is onze prioriteit, en daarom bieden wij in de ondergrondse verdieping doordachte autostaanplaatsen en kelderbergingen aan. Zo is uw voertuig veilig gestald en heeft u voldoende ruimte voor uw persoonlijke bezittingen.

Mis deze kans niet om te leven op een toplocatie die het beste van stedelijk wonen omvat met rust en luxe. Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie. Bel ons op 015 24 29 24 en laat ons u begeleiden naar uw droomappartement. U kunt ons ook e-mailen op info@gorrisvastgoed.be, zodat we alle details kunnen verstrekken en uw reis naar een nieuw leven in stijl kunnen beginnen. Uw toekomst wacht in het prachtige Putte!

Extra informatie

Bouwjaar
2024
Grondoppervlakte
82.9 m²
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelings vergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoelig G-score
A
Overstromingsgevoelig P-score
C
Renovatieverplichting
Nee

Indeling

Keuken
-
-
Inkom
-
-
Woonkamer
-
-
Toilet 1
-
-
Berging
-
-
Badkamer 1
-
-
Terras
-
-
Slaapkamer 1
-
-
All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy