Syndicus

Bij Gorris Vastgoed is het beheer van uw eigendom in goede handen

  • Administratief beheer

    Een degelijke administratie en een correcte dossieropbouw zijn een noodzakelijke basis voor een goed beheer van een gebouw. Minimaal één keer per jaar wordt de Algemene Vergadering samengeroepen. 

  • Financieel beheer

    Uw geld is bij Gorris Vastgoed in betrouwbare handen. De betalingen, het beheer van de residentie- rekeningen, het opstellen van overzichtelijke jaarafrekeningen... dat alles gebeurt nauwkeurig en correct!

  • Technisch beheer

    Een goed technisch beheer zorgt voor een langere levensduur van uw eigendom en alles wat dit behelst. Wij zorgen voor een degelijke opvolging van alle onderhoudswerken en herstellingen. 

Waarom kiezen voor Gorris Vastgoed als syndicus?

Uw eigendom verdient de beste zorgen. Dat geldt uiteraard ook voor uw aandeel in de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Hiervoor doet u best beroep op een professionele syndicus.

Gorris Vastgoed beschikt ook als syndicus over een BIV-erkenning. Met meer dan 10 jaar ervaring stoelen we op een degelijke achtergrond om u een correcte service te verlenen. Bovendien genieten onze medewerkers een voortdurende bijscholing.

Wij bieden u als syndicus een professionele vakkennis en een open communicatie. Uw gebouw wordt op een correcte manier opgevolgd, en dit zowel op administratief, financieel als technisch vlak.

Contacteer ons

All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy