Uw pand verhuren

Samen op zoek naar de perfecte kandidaat voor uw huurpand

 • Contact

  U bent bij ons steeds welkom voor duidelijke informatie omtrent het volledige verhuurproces. Wij overlopen samen met u alle stappen om uw eigendom in kaart te brengen en te komen tot een correcte huurwaarde. Voor zover mogelijk nemen uw u alle bijhorende zorgen uit handen.

 • Bezichtiging

  We streven er naar de juiste kandidaat te vinden voor uw pand. Na de publicatie van uw eigendom via verschillende kanalen, worden bezichtigingen ter plaatse georganiseerd met de potentiële huurders. Een eerste selectie gebeurt door het invullen van een inlichtingenfiche door de geïnteresseerde kandidaten.

 • Kandidaat

  Wanneer één of meerdere geschikte kandidaten zijn gevonden, worden zij aan u voorgesteld. U behoudt steeds de finale goedkeuring bij de uiteindelijke keuze van uw huurder. Van zodra er een match is gevonden, kunnen er concrete afspraken worden gemaakt. 

 • Verhuurd

  Het huurcontract wordt door ons opgesteld, aangepast aan uw pand en volgens uw specificaties. Na de ondertekening worden het huurcontract en de plaatsbeschrijving geregistreerd. Wij blijven opvolgen

Waarom kiezen voor Gorris Vastgoed om uw pand te verhuren?

Een professionele verhuring is een grote meerwaarde voor uw vastgoedportefeuille. Bij Gorris Vastgoed streven we er naar om de perfecte match te vinden met een huurder voor uw pand. Het volledige dossier van opstart tot sleuteloverhandiging wordt tot in de puntjes verzorgd, maar ook daarna blijft u bij ons welkom voor advies en opvolging.

Contacteer ons

All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy