Gratis Schatting

Een correcte waardebepaling, gratis en vrijblijvend

  • Contact

    U overweegt uw vastgoed te verkopen? Wij helpen u graag verder. Contacteer ons voor een gratis schatting. Alvast een goede start om tot uw beslissing te komen.

  • Bezoek

    Wij komen bij u ter plaatse voor de waardebepaling. Wij nemen de tijd om u en uw eigendom te leren kennen. U krijgt van ons vrijblijvend een degelijk en onderbouwd advies.

  • Schatting

    Onze schattingen zijn wiskundig onderbouwd en afgetoetst aan de marktwaarde. Bij Gorris Vastgoed krijgt u een eerlijke en correcte waardebepaling. 

Waarom kiezen voor Gorris Vastgoed voor een gratis schatting?

Een correcte waardebepaling is een eerste stap, en bovendien een cruciale factor voor een succesvolle verkoop. Bij Gorris Vastgoed kan u terecht voor de schatting van uw eigendom. Dit gebeurt steeds gratis en vrijblijvend.

Wij komen hiervoor graag bij u langs , zodat we u en uw eigendom beter kunnen leren kennen. Heeft u plannen en aktes binnen handbereik? Perfect, dit verleent ons al wat achtergrondinformatie. Is dit niet het geval, ook geen probleem! Wij spitten het verder uit waar nodig. Tijdens ons bezoek heeft u uiteraard de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Onze medewerkers hebben een grondige kennis van het verkoopsproces en alles wat hierbij komt kijken.

Op kantoor gaan we aan de slag met alle verzamelde informatie. Onze waardebepalingen gebeuren op een professionele en onderbouwde wijze, gestoeld op een jarenlange ervaring in de regio. U ontvangt onze schatting, die u een aanvangspunt verleent voor uw verdere beslissing. Wij blijven beschikbaar voor alle verdere toelichting om u te begeleiden in het verkoopsproces.

Contacteer ons

All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy