Uw pand verkopen

Geef de verkoop van uw pand in professionele handen

 • Contact

  Dit is de start van onze vertrouwensrelatie. Wij streven er naar u zo volledig mogelijk te informeren en bij te staan. Dit begint met onze gratis waardebepaling van uw eigendom. Immers, een correcte prijszetting is de basis voor een vlotte verkoop.

 • Bezichtiging

  Uw dossier wordt volledig door ons opgebouwd. Met een onderbouwd informatiepakket en professionele foto's begeleiden wij uw kandidaat-kopers naar hun droomwoning of perfecte investering. Zo kunnen wij hen overtuigen van het potentieel van uw pand.

 • Bod

  Het moment is gekomen, er wordt een bod uitgebracht door een potentiële koper. Wij begeleiden u in de onderhandelingsfase om zo de optimale prijs voor uw vastgoed te bekomen.

 • Verkocht!

  Uw pand is verkocht! Wij stellen de verkoopovereenkomst op in samenspraak met uw notaris. Voorschotten worden integraal in bewaring gehouden bij de notaris, en wij begeleiden u tot en met de notariële akte en de sleuteloverdracht.

Waarom kiezen voor Gorris Vastgoed om uw pand te verkopen?

Door een samenwerking met Gorris Vastgoed bent u zeker van een professionele opvolging van de verkoop van uw eigendom. Wij zijn bewust een kleinschalig kantoor en zijn vooral actief in de regio Heist-op-den-Berg en buurgemeenten. Juist hierdoor staan wij heel dicht bij onze klanten. Wij streven er naar een zo compleet mogelijke service aan te bieden en gaan prat op onze persoonlijke aanpak.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de vastgoedsector en meer dan 20 jaar als projectontwikkelaar bent u zeker van een brede vakkennis. Wij denken met u mee, en gaan steeds dat stapje verder om er een succes van te maken.

Contacteer ons

All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy