Gorris Vastgoed

Boudewijnlaan 28A
2220 Heist-op-den-Berg

T +32 (0)15 24 29 24

info@gorrisvastgoed.be

Openingsuren

Maandag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Donderdag 10:00u – 12:00
Vrijdag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Zaterdag Op afspraak

Telefonisch beschikbaar van 9u tot 21u, met uitzondering van dinsdag, dan werken wij achter gesloten deuren.

Ook buiten onze openingsuren bent u van harte welkom! Dit kan steeds op afspraak.

Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers

Gravin de Merodestraat 104, 2260 WESTERLO
  • 3

€ 437.000
Ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers
Welkom bij deze prachtige nieuwbouwwoning waar modern comfort en duurzaam wonen samenkomen, ontworpen met oog voor detail. 

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een stijlvolle inkomhal met een apart toilet, waardoor direct een gevoel van klasse en gastvrijheid ontstaat. De ruime woonkamer straalt warmte uit, mede dankzij de overvloedige natuurlijke lichtinval van de grote raampartijen aan de achterzijde. De open keuken vormt het centrale punt van gezellig samenzijn en is voorzien van alle moderne comfort. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een handige berging/wasplaats, eveneens toegankelijk vanuit de buitenzijde.

Op de eerste verdieping wachten drie comfortabele slaapkamers op u, samen met een eigentijdse badkamer voorzien van inloopdouche, bad en dubbele lavabo. Ook op deze verdieping is een apart toilet voorzien. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt extra ruimte en mogelijkheid om bijkomende kamers in te richten. 

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is de duurzame verwarming door de reeds geïnstalleerde warmtepomp en het gebruik van 12 zonnepanelen, waardoor u niet alleen geniet van comfort, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Buiten is er een handige carport en een tuin met uitzicht op het groen, die uitnodigt tot ontspanning onder de stralende zon. Een perfecte plek om te genieten van rustige momenten na een drukke dag.

Mis de kans niet om deze parel te bezichtigen en uw droomhuis te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op via T.015 24 29 24 of stuur een e-mail naar info@gorrisvastgoed.be. Wij kijken ernaar uit u rond te leiden en u te laten zien waarom deze woning de perfecte keuze is voor u en uw toekomst.

Extra informatie

Bouwjaar
2023
Oriëntatie tuin
Noordwest
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelings vergunning
Niet geweten
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoelig G-score
A
Overstromingsgevoelig P-score
B
Renovatieverplichting
Nee
All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy