Gorris Vastgoed

Boudewijnlaan 28A
2220 Heist-op-den-Berg

T +32 (0)15 24 29 24

info@gorrisvastgoed.be

Openingsuren

Maandag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Donderdag 10:00u – 12:00
Vrijdag 10:00u – 12:00u 14:00u – 17:00u
Zaterdag Op afspraak

Telefonisch beschikbaar van 9u tot 21u, met uitzondering van dinsdag, dan werken wij achter gesloten deuren.

Ook buiten onze openingsuren bent u van harte welkom! Dit kan steeds op afspraak.

Exclusief appartement met uniek design en luxe uitstraling

Groenstraat 2A / 1,
2230 HERSELT
  • 2

  • 1164 m2

€ 370.000
Welkom in de idyllische dorpskern van Blauberg, waar een unieke kans op u wacht - een prachtig energiezuinig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, doordrenkt met stijl en comfort. Dit pareltje, gelegen in de betoverende deelgemeente van Herselt, belichaamt de perfecte combinatie van moderne luxe en tijdloze architectuur, en staat klaar om u te verwelkomen in een wereld van exclusiviteit.

Bij het betreden van het appartement, via de fraaie gemeenschappelijke inkomhal, wordt u meteen begroet door een ruime inkomhal die de mogelijkheid biedt om een uitnodigende vestiaire te creëren. Deze ruimte is slechts het begin van wat dit appartement te bieden heeft. De woonkamer, doordrenkt van natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen, opent zich majestueus voor u, samen met een prachtig ingerichte open keuken, compleet met een keukeneiland. Dit is niet zomaar een woonkamer; het is een ruimte waarin u zich meteen thuis zult voelen, en die naadloos overgaat in een ruim zonnig privaat terras, waardoor binnen en buiten één worden.

Een doordachte indeling leidt vanuit de woonkamer naar een nachthal die toegang geeft tot twee ruime slaapkamers, een eigentijdse badkamer, een apart toilet en een handige wasplaats. Deze nachthal/zij-inkom, gemarkeerd door een prachtige designzijdeur, opent zich naar de gemeenschappelijke doorgang die leidt naar de private en de gemeenschappelijke tuin. In deze doorgang vindt u niet alleen een afgesloten fietsenstalling, maar ook een toegangsdeur naar de kelder, waardoor alles naadloos met elkaar verbonden is door de exclusieve architectuur.

En alsof dat nog niet genoeg is, herbergt de ondergrondse verdieping van dit appartement nog een extra verrassing - een ruime autostaanplaats en een zeer ruime kelderberging, exclusief voor u bestemd. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vakkundige planning en naadloze integratie van elk aspect van dit unieke architectonische meesterwerk.

Met een indrukwekkend E-peil van 31 en een vooruitstrevend S-peil van 22, staat dit appartement symbool voor de hoge normen op het gebied van energie-efficiëntie in de huidige vastgoedmarkt. Het E-peil meet de energieprestaties van het gebouw, en met een indrukwekkende score van 31 voldoet aan jou verwachtingen.

Mis deze kans niet om de trotse eigenaar te worden van dit unieke appartement. Maak nu een afspraak via T. 015 24 29 24 of info@gorrisvastgoed.be en ontdek zelf de weelde en exclusiviteit die dit prachtig appartement te bieden heeft. Uw appartement wacht op u in het hart van Blauberg.
 

Extra informatie

Bouwjaar
2022
Grondoppervlakte
1164 m²
Oriëntatie tuin
Zuid
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelings vergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoelig G-score
A
Overstromingsgevoelig P-score
A
Renovatieverplichting
Nee

Indeling

Inkom
3.4 m²
-
Achterinkom
9.8 m²
-
Woonkamer
31 m²
-
Keuken
12 m²
-
Berging
5 m²
-
Badkamer 1
5 m²
-
Toilet 1
1.5 m²
-
Slaapkamer 1
11 m²
-
Slaapkamer 2
10 m²
-
Terras
36 m²
-
Autostaanplaats
13 m²
-
Kelderberging
15 m²
-
All Rights Reserved Gorris Vastgoed | Webdesign Webit Privacy Policy